”Andra skinn” ger slät hud

För att hänga med i svängarna i skönhetsvärlden krävs det att man håller sig up to date. Det kommer nämligen nya trender hela tiden och nu verkar det som att ett ”andra skinn” kan bli den nya skönhetsflugan.

kvinna-skönhet-porträtt

När det kommer till skönhet så dyker det ständigt upp nya krämer, serum och behandlingar för att försköna och föryngra huden. För ett tag sedan kom en ny typ av ansiktsbehandling vid namn micellär ansiktsrengöring.

”Men vill man haka på det senaste så är det inte honung i ansiktet det handlar om utan att man ska välja micellära ansiktsrengöringar skriver Expressen.” Läs mer.

Huruvida den här rengöringen kommer bli en riktig trend eller inte återstår att se. Med största sannolikhet lär den dock inte bli det, eftersom det alltid kommer nya behandlingar som ersätter de gamla. Exempelvis är det nya nu en ”konstgjord hud” som man lägger på sin egen hud för att få den att se yngre och mer slät ut. Här kan man läsa om att forskare har tagit fram den här konstgjorda huden som alltså ska fungera som ett andra skinn som helt enkelt suddar ut de rynkor som vi har på huden.

Skinnet kan börja säljas

Skinnet läggs på huden och döljer ålderstecken, men även irriterad hud och eksem. Skinnet torkar på huden inom bara ett par minuter och kan lätt tas bort om man så vill. Det sitter dock inte kvar för alltid, utan faller bort efter att kanterna gått upp några dagar efter att det blivit applicerat. Forskarna som tagit fram skinnet har fått godkänt att börja sälja produkten och snart kanske vi ser den här fejkhuden på var och varannan person som vill se lite yngre ut.