Den micellära rengöringstrenden

Fullt fokus på vår hy  är vad som gäller, och något som många borde bli bättre på. Många har hyllat Dermalogica och mineralprodukter, vilka fortfarande är grymma. Men vad man även nu börjat tala om är något som kallas micellära ansiktsrengöringar. 

”Micellära ansiktsrengöringar innehåller laddade partiklar som drar till sig orenheterna med en svag magnetliknande effekt. Eftersom mängden alkohol och andra kemiska ingredienser är lägre blir de skonsammare vilket gör de populära bland catwalk-modeller vars hy utsätts för många på- och avsminkningar.”

Det pratas mycket om kvalitetsprodukter från Dermalogica och hur välgörande märket är för huden, något som stämmer. För vad människor blir allt bättre på är att tänka på vad de stoppar i sig, men inte vad de kletar på sig. Att lägga lite extra vikt vid sin hy med bra produkter som passar ens hudtyp är av största vikt och vad som nu finns på mångas läppar är något som kallas för den micellära rengöringstrenden som är en lösning som drar till sig smuts.

Tre miccelära råd

4594954-portrait-of-a-beautiful-female-modelDet finns mängder av tips på hur man tar hand om sin hy och vad för produkter som är bra för olika ändamål, läs mer om det här. Men vill man haka på det senaste så är det inte honung i ansiktet det handlar om utan att man ska välja micellära ansiktsrengöringar skriver Expressen. Något som låter lite märkligt.

  • Innehåller laddade partiklar som gör den skonsammare
  • Fukta på en bomullsrondell och svep sedan över ansiktet
  • Dra ner på vattentemperaturen då även vatten torkar ut – märkligt nog

Sist men inte minst, om du vill toppa din hy i vinter så ska du enligt en artikel använda dig av fler ansiktsmasker samtidigt.