Ett ljust fint leende!

När man första gången möter en annan människa så är det första man ser oftast deras ansikte och deras utseende. Man kan slås över hur vackra de är, men det kan också vara så att någonting man ser i deras anlete som inte alls är lika vackert tar allt ens fokus, och man ser inte hur fin helheten är för att just den detaljen står ut så mycket i sin otillräcklighet. Den saken kan till exempel vara missfärgade tänder.

 

Det finns mycket som missfärgar våra tänder i vardagen. Allt från kaffe till rödvin och andra drycker kan göra att våra tänder får en icke smickrande färg, samma sak är det om man röker och snusar, vilket definitivt missfärgar tänderna. Att man inte borstar ordentligt eller sköter efter tänderna kan också påverka. Och alla har givetvis inte ett sprakande vitt Colgate-leende som stjärnorna i Hollywood, men det finns ett mellanting mellan lysande blåvita tänder och missfärgat gula tänder. Välskötta tänder är melodin, om du ser till att ta hand om tänderna och inte slarva så har du ett bra underlag, men ibland kan man inte helt kontrollera vad som händer med ens tänder. Saker och ting kommer lämna sina märken på tänderna, så är det bara.

För att få bort missfärgningar som du dragit på dig över årens gång så kan du bleka tänderna, vilket man kan göra både hemma eller hos en tandläkare eller en tandhygienist. Men man ska vara medveten om att alla tandblekningar inte är helt säkra, och därför bör man se till att vända sig till ett företag som är känt för sina säkra produkter, till exempel www.dentway.no. Det är alltid bättre att välja några som är bra när det kommer till att bleka tänderna, så man kan vara trygg och nöjd med resultatet!