Få fast hy

Vill du veta hemligheten bakom fast hy och rynkfritt leende är det svaret något som kanske förvånar – det dela handlar nämligen om att vara duktig med träningen för att få fastar hy. Men det är inte allt man kan göra för att bli av med rynkorna. Här är några snabba tips.

Om du vill bli av med rynkorna snabbt och väldigt effektivt är det en rynkbehandling du ska göra, men se till att du väljer en bra och välrenommerad klinik innan du går in på första bästa. Viktigt att få reda på är om behandlaren har koll på vad denne håller på med och kan visa flera referenser med nöjda kunder. Eller som denna klinik gjort, de har delat denna video på Youtube för alla att kolla in där de delar med sin om hur deras specifika behandling går till:

Är du nålrädd kanske en rynkbehandling av det här slaget är det första du ger dig på. Men som tur är finns andra sätt att testa på för att få fastare hy. Visste du till exempel att det sägs att träning kan göra din hy fastare och föryngrad? I ett test som Svenska Dagbladet skriver om lät man individer i 60 årsåldern ägna sig åt fysisk aktivitet och lyckats få bättre hy på så vis. Vad de hade fått göra var att träna två gånger om dagen i 30 minuter per pass och antingen fått promenera i rask takt, löpa eller cykla i en fart som gjorde att de blev svettiga med inte uttröttade. Men om denna metod fungerar för alla är svårt att säga, men såklart något man bör testa på!