Få fylligare hår med hjälp av hårtransplantation

Det blir allt vanligare att folk vill ha fylligare hår och ser sig omkring efter lösningar. Kanske är du helt enkelt inte riktigt nöjd med ditt nuvarande utseende, eller kanske så får håravfall dig att må dåligt. Det finns många anledningar, som alla är förståeliga – men du behöver inte gå omkring och må dåligt, då det finns professionell hjälp att få.

Vissa tänker att skönhetsbehandlingar som hårtransplantation enbart är för kvinnor, medan andra tror att håravfall är något som bara påverkar män, men så är inte fallet – och det finns hjälp att tillgå. Du behöver inte heller bege dig utomlands för att få detta gjort, då du kan ta hjälp av exempelvis den svenska 85kliniken på deras webbsida på https://www.85kliniken.se/hartransplantation/, som hjälper dig.

Håravfall kan påverka alla, men det finns lösningar

Håravfall kan vem som helst drabbas av, och behandlingen är öppen till alla, för alla förtjänar att få må bra i sitt utseende.

”Kan man förändra någonting som känns bättre så ska man naturligtvis göra det”, säger Christian Rosenqvist i en intervju med Sveriges Radio.

Och det behöver inte vara svårt – en hårtransplantation är en trygg process där experter transplanterar hår från en del med fler hår, såsom nacken, till en annan, såsom toppen på hjässan. Det som du bör tänka på vid transplantation är att det blir värre innan det blir bättre. De nya håren faller först av efter transplantationen, men börjar sedan växa igen med mer volym under de kommande månaderna.