Så får du mer lyx i vardagen

Med lite vardagslyx som ett hemmaspa med lite extra lyxiga produkter ger en guldkant i tillvaron. Genom att ta hand om ditt yttre och inre kommer du känna dig både fräsch och snygg

Känner du dig trött och saknar glow? Då behöver du ge dig själv lite extra uppmärksamhet för att återfå känslan av att du är snygg och välmående. Fixa ett eget hemmaspa med lyxiga produkter för hela kroppen och få en total uppfräschning. Gör det till en egen stund där du får njuta i lugn och ro.

Fixa stämningen i rummet

Börja med att fixa stämningen i badrummet. Försök att skapa en omgivning som är fridfull och ger dig ett lugn. För att skapa det kan du använda både doftljus och vanliga ljus. Du kan också sätta på någon avslappnande musik. Har du en badrock är den perfekt att använda, annars ta fram någon stor badhandduk. Ta sedan fram alla produkter som du ska använda och ge kärlek till hela kroppen.

Munnen och ansiktet

När du ska ta hand om hela dig passar det perfekt att verkligen göra allt från tandblekning till manikyr. Vita tänder kommer definitivt att få dig att känna dig fräsch och snygg. Med Dentway tandblekningsprodukter kan du enkelt göra en tandblekning samtidigt som hårinpackningen eller ansiktsmasken. Torr hud som saknar glow är ingen uppmuntrande syn. Något som däremot får dig att glänsa är en riktigt bra ansiktsmask. Tillsammans med dina vita tänder kommer du känna dig fantastisk.

Håret och huden

För att ge huden det där lilla extra är ett bad med en härlig badolja eller badskum perfekt. Badet är inte bara bra för huden utan också för ditt välbefinnande. Har du inget badkar fungerar det lika bra med en varm dusch. Satsa på en lyxig peeling och duschtvål. Avsluta med att smörja in kroppen. Ge ditt hår lite extra kärlek med en hårinpackning som ger håret både glans och fukt.

Händerna och fötterna

När du ändå är på gång med ditt lyxiga hemmaspa passa på att ge dina fötter lite extra uppmärksamhet genom att fila och smörja in dem i en härlig fotsalva. Du kan också måla tånaglarna. Händerna smörjer du in med en handkräm och naglarna med en nagelolja. Fila naglarna och avsluta med att måla dem.

Till ditt lyxiga hemmaspa behövs:

  • Hårinpackning
  • Ansiktsmask
  • Lotion
  • Tandblekningsprodukter
  • Badolja
  • Peeling
  • Doftljus