Skönhetstips inifrån och ut

Att se bra ut handlar inte bara om att ha ett vackert yttre – även insida räknas. Mår du dåligt på insidan syns det vanligtvis och påverkar hy, hår, naglar och det allmänna intrycket. Med lite enkla knep kan du både må bra som människa och ta till metoder för att påverka ditt yttre till något positivt.

Läs mer här om hur du med små medel kan känna dig riktigt lyxig – med en hårförlängning får du inte bara tjockare och fylligare hår utan även hår att sätta upp och göra en massa roliga frisyrer med.

 

Håret – din signatur för skönhet

Utan hår hade vi sett tråkiga ut. Förvisso finns det många människor som rakat av sig håret men då blir även det en viss stil. Dock hade det sett tråkigt ut om alla hade gått omkring och varit rakade. Håret ska tas omhand och vårdas med rätt skönhetsprodukter och rätt borstar. Har du mycket tunt hår kan du göra en hårförlängning med äkta hår som smälter in i din vanliga kalufs.

 

Satsa på små skönhetsbehandlingar då och då

Att springa till skönhetskliniken var och varannan vecka eller dag kanske är lite väl mycket och kostsamt, men att gå dit då och då och göra botox, fillers eller få en massage ökar ditt välmående. Lägg undan för en budget varje månad med saker som du enbart ska unna dig själv.

 

Må bra!

Att bli lycklig är inte det lättaste men fundera varje dag över vad som egentligen gör dig lycklig och olycklig och sålla bort folk och situationer som gör dig sårad. Är du lycklig inombords, strålar du utombords! Såhär säger Expressen artikel om dåliga relationer.

 

Nu visar det sig att en dålig relation är lika farlig för hälsan som att röka eller dricka. Dålig tvåsamhet är alltså minst lika dåligt som ensamhet.